Home Főoldal Magura értékesítés és szerviz
PDF Nyomtatás E-mail

Megnyitottuk Magura gyári szervizünket és értékesítési pontunkat!

MAGURA_MT7

 

Magyarországon egyedülálló módon, a németországi neves gyártó új hidraulikus fékjeinek teljes palettáját forgalmazzuk, 2 év teljeskörű és 5 év szivárgásmentes garanciával.

A Magura cég hidraulikus fékjeire - hasonlóan mint a Cannondale kerékpárokra - a Mali Bicycle Technology árgaranciát vállal az alábbi feltételekkel!

A Bécsi úti szervizünk vállalja, minden garanciális problémával érkező kedves vásárlónk fékjeinek javítását vagy cseréjét, maximum 48 órán belül.

A fékek garanciális javítását vagy cseréjét, minden Magura modellnél vállaljuk, legyen az bármilyen márkájú komplett kerékpárral vagy külön alkatrészként vásárolt fékszett.

A garanciális javítás vagy csere, az Európai Unión belül vásárolt termékekre vonatkozik, a vásárlás tényét blokkal, számlával vagy garancialevéllel kérjük igazolni!

 

A Mali Bicycle Technology boltjában a Mongoose, Wheeler, Cannondale, Mali kerékpárok teljes választéka megtalálható! kerékpár, fitness kerékpár, bmx kerékpár, MTB kerékpár, gyerek kerékpárok, női kerékpárok, országúti kerékpár, trekking kerékpár,